Onze producten

Natuurlijk thuis

Een tuinhuis hoeft geen opberghok te zijn, net zoals een garage of carport niet zomaar als ‘afdak’ dienst hoeft te doen. Bij Gardenas geloven we dat een ‘tuin-huis’ of andere houten constructie met de juiste, duurzame materialen en de gepaste uitstraling letterlijk een verlenging van je woning, je leefruimte en dus ook van je welzijn kan zijn. Dankzij onze oplossingen krijgt je oprit of woning iets van een vakantiehuisje en geniet je in de tuin plots van enkele extra vierkante meters aan flexibele werk- en/of leefruimte. En dat allemaal in je eigen natuurlijke habitat.

Augmented Reality

Dit moet je thuis proberen!

Het kiezen van ‘hét’ juiste tuinhuis of een nieuwe carport op basis van één enkele afbeelding is definitief verleden tijd! Dankzij onze nieuwste web-feature plaats je elk constructie uit ons aanbod via de smartphone rechtstreeks naast je woning of in je tuin. Zo zie je meteen welke oplossing echt bij jou en je leefomgeving past!

Veelzijdig, transparant

Da’s kiezen voor Gardenas

Doorheen de voorbije jaren, of zeg maar decennia, hebben we er een goede gewoonte van gemaakt om onze producten zo efficiënt mogelijk te vervaardigen, te transporteren en te verpakken. Heb je een specifieke vraag over één (of meerdere) van onze producten? Dan vind je op detailpagina’s een mooi overzicht van alle eigenschappen, inclusief de beschikbare opties. Zo weet je altijd goed wat je koopt!

Over ons

Geschiedenis, grondstoffen en onze missie

© Gardenas NV
Wissenstraat 3
B-9200 Dendermonde